Laatste nieuws:

Weblog brandgansonderzoek Rusland 2009

Ook in 2009 is er weer een expeditie naar de baai van Kolkolkova georganiseerd. Volg de avonturen live op de weblog.

Lees meer...
 
Brandganzen geringd in de Jan Durkspolder

Op zaterdag 4 juli 2009 zijn er Brandganzen gevangen in de Jan Durkspolder, onderdeel van het Fryske Gea gebied "De Alde Feanen" in Friesland.

Lees meer...
 
Samengaan met www.geese.org geslaagd

Op woensdag 18 februari 2009 is de invoermodule van Goosetrack afgesloten. De laatste stap in het samengaan van Goosetrack en www.geese.org is daarmee een feit.

Lees meer...
 
Woensdag 18 februari overstap naar www.geese.org

Op woensdag 18 februari 2009 wordt de invoermodule van Goosetrack definitief afgesloten. Na die dag is het uitsluitend mogelijk uw waarnemingen van gekleurringde ganzen in te voeren op www.geese.org.

Lees meer...
 
samengaan goosetrack en geese.org PDF Afdrukken E-mail

De echte ringaflezers hebben er al meermalen op gewezen dat het onhandig is dat er twee invoersites voor ganzenringen zijn. Dat vonden we als ringers ook en vandaar dat er de afgelopen maanden hard aan is gewerkt het invoerdeel van de twee sites samen te voegen. Dit is nu grotendeels gebeurd, maar het kan zijn dat er nog nu en dan iets mis gaat. Excuses daarvoor. Voorlopig (nog ca. 1 maand?) blijven de beide invoerdatabases bestaan. Daarna zal het zo zijn dat je via beide sites in dezelfde database komt. Tot dat moment willen we iedereen die invoert vragen om de waargenomen ringen slechts op één site in te voeren om zoveel mogelijk dubbel waarnemingen te voorkomen.

Op 26 januari wordt er door de SOVON Ganzen- en zwanenwerkgroep een lezingendag in Arnhem georganiseerd. Daar zal ook aandacht aan de invoer van ringen via internet worden besteed. Info over de dag is te vinden op de website van SOVON.

 
< Vorige   Volgende >
naar boven

Inloggen

Agenda