Laatste nieuws:

Weblog brandgansonderzoek Rusland 2009

Ook in 2009 is er weer een expeditie naar de baai van Kolkolkova georganiseerd. Volg de avonturen live op de weblog.

Lees meer...
 
Brandganzen geringd in de Jan Durkspolder

Op zaterdag 4 juli 2009 zijn er Brandganzen gevangen in de Jan Durkspolder, onderdeel van het Fryske Gea gebied "De Alde Feanen" in Friesland.

Lees meer...
 
Samengaan met www.geese.org geslaagd

Op woensdag 18 februari 2009 is de invoermodule van Goosetrack afgesloten. De laatste stap in het samengaan van Goosetrack en www.geese.org is daarmee een feit.

Lees meer...
 
Woensdag 18 februari overstap naar www.geese.org

Op woensdag 18 februari 2009 wordt de invoermodule van Goosetrack definitief afgesloten. Na die dag is het uitsluitend mogelijk uw waarnemingen van gekleurringde ganzen in te voeren op www.geese.org.

Lees meer...
 
Oude Brandganswaarnemingen toegevoegd aan www.geese.org PDF Afdrukken E-mail

Op woensdag 4 en donderdag 5 februari zijn niet minder dan 158.655 oude waaremingen van Brandganzen toegevoegd aan de database van www.geese.org. Nu is het mogelijk om al uw waarnemingen van Brandganzen die ooit op welke wijze ook gemeld heeft in een oogopslag te bekijken. Van sommige "oudjes" zijn er indrukwekkende lijsten met waarnemingen uit binnen en buitenland te zien. Wie herinnert zich nog Y7WN? Tussen 1984 en 1998 werd hij maar liefst 847 keer gezien. En die ene waarneming uit 2004? Zou die kloppen? Bekijk het zelf op www.geese.org. En voer gelijk uw nieuwe waarnemingen in. Heeft u in het verleden waarnemingen van Brandganzen gedaan maar bent u nog niet geregistreerd op www.geese.org? Neem dan eerst even contact op met de beheerder via de link onderaan de introductiepagina. Dan brengen we u in contact met uw oude waarnemingen in het systeem.

Image
Brandgans RJB9 in de Bandpolder. Op dit moment zitten er van deze vogel 108 waarnemingen in de database van www.geese.org

 
< Vorige   Volgende >
naar boven

Inloggen

Agenda