Laatste nieuws:

Weblog brandgansonderzoek Rusland 2009

Ook in 2009 is er weer een expeditie naar de baai van Kolkolkova georganiseerd. Volg de avonturen live op de weblog.

Lees meer...
 
Brandganzen geringd in de Jan Durkspolder

Op zaterdag 4 juli 2009 zijn er Brandganzen gevangen in de Jan Durkspolder, onderdeel van het Fryske Gea gebied "De Alde Feanen" in Friesland.

Lees meer...
 
Samengaan met www.geese.org geslaagd

Op woensdag 18 februari 2009 is de invoermodule van Goosetrack afgesloten. De laatste stap in het samengaan van Goosetrack en www.geese.org is daarmee een feit.

Lees meer...
 
Woensdag 18 februari overstap naar www.geese.org

Op woensdag 18 februari 2009 wordt de invoermodule van Goosetrack definitief afgesloten. Na die dag is het uitsluitend mogelijk uw waarnemingen van gekleurringde ganzen in te voeren op www.geese.org.

Lees meer...
 
Samengaan met www.geese.org geslaagd PDF Afdrukken E-mail

Op woensdag 18 februari 2009 is de invoermodule van Goosetrack afgesloten. De laatste stap in het samengaan van Goosetrack en www.geese.org is daarmee een feit. De overgang is vrijwel probleemloss verlopen. Een paar kleine onvolkomenheden zijn recent ook opgelost. Mocht u toch nog vragen hebben of problemen tegenkomen stuurt u dan een email.

Wat is er veranderd? Als u inlogt via Goosetrack komt u automatisch terecht op www.geese.org. Daar kunt u uw waarnemingen van ganzen met kleurringen en halsbanden invoeren. U logt in met de gebruikersnaam en het wachtwoord dat u al gewend was te gebruiken op www.geese.org, of dat u recent van ons heeft ontvangen in een email. Heeft u niets van ons gehoord en beschikt u nog niet over een gebruikersnaam en wachtwoord voor www.geese.org, neem dan even contact op met ons.

Het invoeren van waarnemingen op www.geese.org verloopt iets anders dan u op Goosetrack gewend was. Leest u de diverse toelichtingen door voor u begint. Informatie over het aflezen van ringen. Informatie over het invoeren van ringen. Gedetailleerde informatie per ganzensoort over de gebruikte codes en kleuren en hoe deze in te voeren. Succes!

 
< Vorige   Volgende >
naar boven

Inloggen

Agenda