Laatste nieuws:

Weblog brandgansonderzoek Rusland 2009

Ook in 2009 is er weer een expeditie naar de baai van Kolkolkova georganiseerd. Volg de avonturen live op de weblog.

Lees meer...
 
Brandganzen geringd in de Jan Durkspolder

Op zaterdag 4 juli 2009 zijn er Brandganzen gevangen in de Jan Durkspolder, onderdeel van het Fryske Gea gebied "De Alde Feanen" in Friesland.

Lees meer...
 
Samengaan met www.geese.org geslaagd

Op woensdag 18 februari 2009 is de invoermodule van Goosetrack afgesloten. De laatste stap in het samengaan van Goosetrack en www.geese.org is daarmee een feit.

Lees meer...
 
Woensdag 18 februari overstap naar www.geese.org

Op woensdag 18 februari 2009 wordt de invoermodule van Goosetrack definitief afgesloten. Na die dag is het uitsluitend mogelijk uw waarnemingen van gekleurringde ganzen in te voeren op www.geese.org.

Lees meer...
 
Weblog brandgansonderzoek Rusland 2009 PDF Afdrukken E-mail

Ook in 2009 is er weer een expeditie naar de baai van Kolkolkova georganiseerd. Volg de avonturen live op de weblog in de "onderzoek aan ganzen" sectie. De weblog is engelstalig. Dit jaar is het een geheel Russische expeditie zonder Nederlandse inbreng. Dankzij financiele steun van de Nederlandse ambassade in Moskou konden de Russische counterparts toch weer afreizen naar de verlaten nederzetting Tobseda in dit wonderlijke arctische waddengebied. Hopelijk zijn we volgend jaar wel weer van de partij!

Image
Yura Anisimov inspecteert de brandgansnesten op een van de Chaichi eilanden vanaf een afstand met een telescoop, om verstoring en predatie door meeuwen te voorkomen

 
Volgende >
naar boven

Inloggen

Agenda